Rozhlasové Pro a proti s náměstkem primátora Nouzou. Téma? Ohlídejte koordinaci chystaných investic. Zmatků už bylo dost

21. 05. 2014, Uncategorized @cs

V návaznosti na aktuální rušno ohledně nekoordinace městských potřeb při dvouměsíční výluce tramvajové dopravy a rekonstrukci Lazarské, Vodičkovy a Jindřišské si náš Vít Masare mohl v ČRo Plus popovídat s náměstkem primátora Nouzou o tom, co by stálo za to systémově změnit, aby se neopakovala věčná pochybení při (ne)koordinaci městských investic. Aktuálně rekonstruované ulice v centru, Nábřeží kpt. Jaroše, okolí I.P.Pavlova a mnoho dalších míst se přetváří šíleným procesem, kde neexistuje jednotný koordinátor, neexistuje jednotné zadání, neexistuje projektový manažer, který by měl zodpovědnost za celkovou proměnu ulice. Dle našich zpráv jsou podobně ohroženy i chystané rekonstrukce Karlova náměstí či Žitné… Poslechněte si zajímavou rozhlasovou debatu zde.

 

Sami se nejen náměstka Nouzy můžete ptát na nově zprovozněném portálu on-line interpelací na dotazy.praha.eu. Za jeho zprovoznění děkujeme Pražskému fóru a bývalé radní pro informatiku Evě Vorlíčkové.

 

 

Nakrmte AutoMat

Podpořte nás a staňte se tak členy Klubu přátel AutoMatu!

V dalším kroku budete přesměrováni na platební bránu.

V dalším kroku budete přesměrováni na platební bránu.

V dalším kroku uvidíte údaje potřebné k založení platby v bance.

měsíčně 1000,-

Děkujeme mnohokrát za Vaší podporu, moc si ji vážíme.

Prosíme, nastavte si platbu ve své bance podle následujících údajů, abychom poznali, že jde o podporu od Vás.

  • ve prospěch účtu: 2400063333/2010
  • částka: [amount]
  • variabilní symbol: [variable_symbol]
  • vybraná frekvence plateb: [freq]
Něco se nepovedlo
Zpět do formuláře