Zveme vás na výstavu Město v pohybu

21. 03. 2023, Uncategorized @cs

Připojte se k nám na poutavé výstavě ilustrací Filipa Zatloukala, vychutnejte si výběrovou kávu a navíc podpořte AutoMat. Výstava s názvem Město v pohybu, které se zaměřuje na téma městské mobility a veřejného prostoru, bude k vidění v Cafe Nezisk na Pohořelci během celého dubna. Slavnostní vernisáž pro veřejnost se uskuteční 3. dubna od 17:30. O významu udržitelné dopravy pro náš každodenní život tu můžete podiskutovat s autorem či členy*kami AutoMatu. Hudební doprovod zajistí DJ Oftopik.

Cafe Nezisk zve každý měsíc jednu neziskovou organizaci, aby prezentovala v jeho prostorách svou činnost. Na podporu vybrané neziskovky jde během daného měsíce i zisk z prodané kávy. Spolek AutoMat se rozhodl využít pozvánku kavárny k uspořádání výstavy svého dvorního ilustrátora a grafika Filipa Zatloukala.

“Svými ilustracemi se snažím ukázat, jak důležité je udržitelné a zdravé cestování v městském prostředí, a jak může mít pozitivní dopad na naše zdraví a životní prostředí. Výstava také zahrnuje ilustrace slavností Zažít město jinak, které spolek 18 let organizuje s cílem kultivovat veřejný prostor a zapojit lokální komunity,” říká Filip Zatloukal.

Věříme, že  vám ilustrovaný svět umožní podívat se na město novým pohledem a přinese inspiraci, jak můžeme přispět k udržitelnosti a zlepšení kvality našeho života. Těšíme se na vás!

Je vám sympatická činnost spolku AutoMat a chtěli byste podpořit jeho nezávislou a kontinuální práci? Tak přispějte jakoukoliv částkou, ideálně na pravidelné bázi. Nakrmte ten správný AutoMat. Díky!

Nakrmte AutoMat

Podpořte nás a staňte se tak členy Klubu přátel AutoMatu!

V dalším kroku budete přesměrováni na platební bránu.

V dalším kroku budete přesměrováni na platební bránu.

V dalším kroku uvidíte údaje potřebné k založení platby v bance.

měsíčně 1000,-

Děkujeme mnohokrát za Vaší podporu, moc si ji vážíme.

Prosíme, nastavte si platbu ve své bance podle následujících údajů, abychom poznali, že jde o podporu od Vás.

  • ve prospěch účtu: 2400063333/2010
  • částka: [amount]
  • variabilní symbol: [variable_symbol]
  • vybraná frekvence plateb: [freq]
Něco se nepovedlo
Zpět do formuláře