Filmový festival i sousedské slavnosti aneb AutoMat feat. ETM

12. 09. 2019, Uncategorized @cs

Pěšky nebo na kole bezpečně – to je téma letošního Evropského týdne mobility. Ten začíná už tradičně 16. září a s AutoMatem se zapojujeme několika akcemi.

Už v pondělí 16. září odstartuje 3. ročník týdenní Zářijové výzvy Do práce na kole. Celý týden budeme jezdit na kole, koloběžce, chodit pěšky nebo běhat. Své cesty si budeme zapisovat do systému ručně nebo pomocí propojených aplikací a kromě dobrého pocitu pak několik z nás získá i startovné do velké květnové výzvy Do práce na kole pro celý tým. Tentokrát se nesoutěží v týmech a počítá se pouze pravidelnost cestování na vlastní pohon.

V pátek 20. září se pak nažhaví promítačky kina Ponrepo, které hostí první ročník naší filmové přehlídky Městem. Jak mění každodenní volba dopravního prostředku město? Jak město zvládá pohyb obyvatel? Kam, jak a proč po městě cestujeme? Festival Městem představí 6 dokumentárních filmů včetně jedné středoevropské premiéry, komentované pásmo archivních materiálů z Národního filmového archivu a na programu je také diskuse v přilehlé klubovně Zázemí. Více informací na mestem.cz, vstupné dobrovolné s registrací.

A v sobotu 21. září vypuknou největší sousedské slavnosti roku. Zažít město jinak přetvoří 120 ulic a prostranství po celé republice podle fantazie místních. Užijte si den plný domácích dobrot, společenských her, workshopů, hudby, divadla. Letos ve znamení oslav 30 let bez opony.

 

 

 

 

 

 

 

Nakrmte AutoMat

Podpořte nás a staňte se tak členy Klubu přátel AutoMatu!

V dalším kroku budete přesměrováni na platební bránu.

V dalším kroku budete přesměrováni na platební bránu.

V dalším kroku uvidíte údaje potřebné k založení platby v bance.

měsíčně 1000,-

Děkujeme mnohokrát za Vaší podporu, moc si ji vážíme.

Prosíme, nastavte si platbu ve své bance podle následujících údajů, abychom poznali, že jde o podporu od Vás.

  • ve prospěch účtu: 2400063333/2010
  • částka: [amount]
  • variabilní symbol: [variable_symbol]
  • vybraná frekvence plateb: [freq]
Něco se nepovedlo
Zpět do formuláře