Pravidelní dárci AutoMatu sdílejí své příběhy

05. 10. 2022, Uncategorized @cs

Chcete s námi měnit města v přátelštější místa pro život? Pak možná zvažujete, že se stanete pravidelnými dárci AutoMatu jako Martin, Lucie a Jakub. Že pomůžete změnit udržitelný pohled na dopravu a urbanismus v realitu. 

Pokud vám jde o bezpečnou infrastrukturu, smysluplnou architekturu, sousedskou spolupráci a spokojenější život dalších generací ve městě, pak podpořte nezávislé a odborné aktivity Automatu, který se za vás postaví a bude prosazovat změny, na kterých vám záleží. Vyzpovídali jsme pro vás tři dlouholeté dárce AutoMatu, jejichž příběh vás může inspirovat k rozšíření řad Klubu přátel AutoMatu.

Martin Šnajdauf je chirurg ve FN Motol a ve svém vstupu vás seznámí s tím, co zažil ve Vancouveru, proč jezdí Do práce na kole a jak se stal dárcem AutoMatu.

Jakub Reschke je programátor ve firmě MSD a ve videu vysvětluje, které projekty AutoMatu má nejradši a jaký vliv mělo navštěvování restauračních zařízení během studia na vysoké škole na jeho dárcovství spolku AutoMat.

Lucie Štádlerová organizuje sousedské slavnosti Zažít město jinak pod hlavičkou AutoMatu a s manželem je i pravidelnou dárkyní našeho spolku. A co za to dostává? Poslechněte si ve videu její shrnutí, proč je finanční podpora pro vás i pro AutoMat důležitá.

Díky za vaši finanční podporu, které si velmi vážíme!

Nakrmte AutoMat

Podpořte nás a staňte se tak členy Klubu přátel AutoMatu!

V dalším kroku budete přesměrováni na platební bránu.

V dalším kroku budete přesměrováni na platební bránu.

V dalším kroku uvidíte údaje potřebné k založení platby v bance.

měsíčně 1000,-

Děkujeme mnohokrát za Vaší podporu, moc si ji vážíme.

Prosíme, nastavte si platbu ve své bance podle následujících údajů, abychom poznali, že jde o podporu od Vás.

  • ve prospěch účtu: 2400063333/2010
  • částka: [amount]
  • variabilní symbol: [variable_symbol]
  • vybraná frekvence plateb: [freq]
Něco se nepovedlo
Zpět do formuláře