AutoMatí Cykloporadna aneb Začínáme jezdit po městě

26. 04. 2021, Uncategorized @cs

Chcete používat kolo jako dopravní prostředek po městě? Ale bojíte se na kole do provozu? Nevíte, jak si najít optimální, bezpečnou a méně náročnou trasu z domu do práce nebo třeba na nákup? A jak se vlastně před první jízdou připravit? To vše se dozvíte v tomto díle našeho Online mini seriálu: AutoMatí Cykloporadna.

Tento díl je opět určen pro všechny ty z nás, kteří s kolem ve městě teprve začínají, nebo zatím o tom jenom sní. Pomůže nám se připravit na první jízdu a dodat sebevědomí, to jak pro jízdu první, tak i pro ty další.

Poradna proběhne formou dialogu ve kterém si bude povídat zkušená cyklistika, architektka a členka automatí “akční jednotky” LAB Zuzana Poláková se začínající nadšenkyní Luckou Poubovou, naší kolegyní ze sekce Vzdělávání. Přidá se i matador AutoMatu Vráťa Filler, jehož jméno se už asi 20 let objevuje všude tam, kde se řeší cykloinfrastruktura. Velký prostor bude i pro dotazy.

Těšíme se na online AutoMatí cykloporadně ve čtvrtek 29. dubna od 17 hodin. Stačí se jen zdarma zaregistrovat a počkat na link, který vám přijde v den konání akce mailem.

Registrujte se zdarma skrz formulář

AutoMatí cykloporadnu přinášíme každých 14 dní a díly se základními informace o jízdě na kole po městě střídáme s díly pro pokročilé, kde probíráme konkrétní témata a situace. Své cykloúspěchy pak můžete sdílet s #jaknakolosautomatem na vaší oblíbené sociální síti.

Těšíme se na vás.

Nakrmte AutoMat

Podpořte nás a staňte se tak členy Klubu přátel AutoMatu!

V dalším kroku budete přesměrováni na platební bránu.

V dalším kroku budete přesměrováni na platební bránu.

V dalším kroku uvidíte údaje potřebné k založení platby v bance.

měsíčně 1000,-

Děkujeme mnohokrát za Vaší podporu, moc si ji vážíme.

Prosíme, nastavte si platbu ve své bance podle následujících údajů, abychom poznali, že jde o podporu od Vás.

  • ve prospěch účtu: 2400063333/2010
  • částka: [amount]
  • variabilní symbol: [variable_symbol]
  • vybraná frekvence plateb: [freq]
Něco se nepovedlo
Zpět do formuláře